Команда беззаперечного лідера президентських виборів Володимира Зеленського готується до його інавгурації.

Володимир Зеленський

Про це розповів сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк в інтерв’ю "Українській правді".

На запитання журналіста про те, коли відбудеться інавгурація, сценарист не зміг відповісти однозначно.

"Поки що не знаємо. Мені здається, що ЦВК має призначати дату інавгурації (насправді Верховна Рада – ред.). А як готуємося – думаємо про "фішечки". Зрозуміло, що є офіційна процедура, яку ми поважаємо", - відзначив Костюк.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Юрій Костюк

Окрім того він додав, що команда Зеленського думає над тим, чи можна вивести депутатів із Верховної Ради в інше місце на інавгурацію, але для цього треба змінювати регламент.

"Тобто є історичні процедури, які ми повинні поважати і виконувати. А потім – ми ще щось придумаємо. Ми в процесі обговорення, не хочу розкривати всі секрети. Я думаю, що такої інавгурації ще не було. Можу сказати, що щось буде цікаво", - резюмував Костюк.

Нагадаємо, сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк, у якому головну роль виконав Володимир Зеленський, описав буремний шлях втілення екранної проекції в українські реалії, у яких шоумен із тріумфальним результатом здобув перемогу на президентських виборах.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Про це повідомляє Українська правда.

На запитання журналістів про те, коли насправді у Зеленського визріло рішення балотуватися у президенти, Костюк розкрив несподівані факти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 30 квітня, новообраний президент України Володимир Зеленський провів зустріч з предстоятелем Православної церкви митрополитом Київським і всієї України Єпіфанієм, зустрівся з почесним патріархом Київським і всієї Русі-України Філаретом, а також митрополитом Української Православної Церкви Онуфрієм.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.