Дружина новообраного президента України Володимира Зеленського - Олена - розповіла, як вони зі своїм чоловіком відчувають себе зараз, після оголошення результатів, за що їх критикують навіть соратники і чому вони не хочуть бути як "радянська номенклатура". Про це Олена розповіла в інтерв'ю західному виданню The Daily Beast.

Так, перша леді розповіла про надмірну, але абсолютно зрозумілу увагу з буку журналістів і політиків до їх чити. Олена нарікає, що поки не звикла до такого активного обговорення кожного її слова, наряду, руху на публіці.

"Цікаво спостерігати за тим, що відбувається зараз. Не тільки наші супротивники, але навіть наші прихильники намагаються втиснути мене і Володимира в якусь карикатуру, обговорюючи те, як ми виглядаємо. "О, він почухався!", "О, вона повернула голову не в ту сторону!", "Подивіться на цей жест!", "Погляньте на його усмішку". І ми хочемо сказати: "Хлопці, ви надто звикли до радянської номенклатури".Людина повинна залишатися людиною", - сказала вона.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."

Показати ще

Нагадаємо, дружина нового українського президента Володимира Зеленського Олена зізналася, чому їх сім'ї в 2014 році довелося скористатися послугами охоронців. Сталося це після жарти "Кварталу 95" над головою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим.

"Ми досі не знаємо, чи була загроза реальної, або наші правоохоронні органи намагалися налякати нас історіями про те,
то чеченські злочинці приїжджають в Київ, щоб переслідувати нас".

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового похвалилася відвертими фото з бурхливої вечірки.

Знай.uа писав, Національне антикорупційне бюро України почала офіційне розслідування відносно компанії "Кіноквартал", яка належить обраному президентові Володимиру Зеленському.