Все частіше в центрі подій опиняються українські політики, які незрозуміло за які заслуги отримують величезні зарплати, а щоб мало не здалося ще премії пристойні. І добре б так, але вони не соромляться показувати своє багатство, демонструючи свої неймовірні придбання. Звернув увагу на це і юрист Михайло Шнайдер, який опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост-викриття про народного депутата Бурбака Максима.

"Саме так виглядає людина у якого вдалося життя. Чоловік, який вказав у декларації п'ять квартир, двадцять два транспортних засоби, Мільйони готівкою і на банківських рахунках. Просто втілення "Української Мрії". Де персонаж з чернівецького базару з легкістю може стати мільйонером і народним депутатом. Воістину. Україна країна чудес і безмежних можливостей. Тільки на жаль не для всіх. А лише для обраних." - написав Шнайдер.

Максим Бурбак

Українці в коментарях, не стримують себе в емоціях:
"Карпати всі вирубав?", "На нари!", "Бридка рожа", "Огидна істота.", "Сумніваюся, що його життя вдалося. Судячи з усього, у нього проблеми зі здоров'ям та його організмом і тоді виникає питання - а навіщо йому все награбоване, коли він сам так сильно страждає", "Скоро схудне", Обурливо , що найбільш "жорстка" розплата для багатьох ТАКИХ діячів-злочинців: чергові вибори дадуть оцінку роботи таких депутатів; їх більше не оберуть у владу... Ну ДУЖЕ "справедливо"...", " На кіл таку мр*зь!", "Еталон зажравшогося жлоба.Так і хочеться в лоб обухом сокири засадити."

Нагадаємо, крім збагачення на морських портах, нардеп Максим Бурбак на посаді міністра інфраструктури палко взявся за розвиток українського аероруху.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, заробітна плата і виплати щорічної відпустки для голів фракцій нинішнього скликання парламенту склали десятки тисяч гривень.

Також портал Знай.ua писав про те, що поки Володимир Зеленський святкує свою перемогу на президентських виборах в Україні, Петро Олексійович будує плани на майбутнє, на далеке майбутнє.