Політолог Михайло Подоляк пройшовся по оточенню чинного гаранта Петра Порошенка, який зазнав нищівної поразки на президентських виборах.

Петро Порошенко

Відповідною публікацією під назваю "Дівчинка легкого слова" він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Подоляк відзначив, що наразі ми доживаємо останні дні безжальної "епохи великих кишень", настільки рідкісних "екземплярів" ще треба пошукати.

З такою недолугою "армією" підтримки Петро Олексійович просто зобов'язаний був програти. Дивно, що він взагалі зумів досидіти свої даремні п'ять років до фіналу, вважає політолог.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Одна з найяскравіших персонажів - Ірина Геращенко, віце-спікер парламенту. Нескінченно скандальна "мова" команди Порошенка. Зуміла при ньому зробити просто блискучу кар'єру. Для її секретарско-портфельного - рівня, зрозуміло. Петро Олексійович взагалі воліє людей малоосвічених, дурних, але екзальтованих, які постійно кричать та виділяють багато пафосної слини під виглядом праведного гніву. Геращенко в цьому сенсі ідеальна. Вона абсолютно завжди готова гнати фейки. Приміром, показово збрехавши між першим і другим турами про те, що правовласниками передвиборчих роликів Зеленського є... росіяни", - пише Подоляк.

Ірина Геращенко

Будь хайп - і Геращенко у перших рядах, - вважає експерт.

"Зі звірячою агресией, ненавистю до оточуючих, пінною брехнею і... обов'язковим приниженням держави. Гірше того, Геращенко - бездоганна ілюстрація нашої нинішньої деградації. Деградації еліти, перш за все. Вона не інтелектуальна, не сучасна, не актуальна. Але вона працевлаштована. Хочете зрозуміти, що таке чиновницьке лицемірство? Не бюджетне крисятництво - в цьому досягла успіху вся команда Порошенка без винятку - а саме лицемірство. Безкоштовне, цинічне, кричуще. Дивіться на Геращенко. На злісний лайка-пост про те, що Зе на два дні поїхав у Туреччину в розпал війни, щоб через день після цього - "подамся я сама на два тижні відпочивати, до 14 травня і нехай йде пропадом вся ця війна".

Ірина Геращенко

"Дозволю собі невеличку "лікувальну" пораду. Коли раздуваєтесь гордістю за "спадщину Петрову" та його історичну місію, на папірець випишіть прізвища його оточення. Потім "нарийте" їх біографій та фоточок. Декларації перегляньте. І нескінченно насолоджуйтеся цим паноптикумом. Тому що це і є... свита", - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, Ірина Геращенко прокоментувала поїздку слуги народу до Туреччини.

Як повідомляв раніше Знай.ua, голова ВР Андрій Парубій планує підписати "мовний закон" у вівторок, 14 травня.

Також Знай.ua писав про те, що дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським стали однією з найбільш видовищних подій в політичній історії України.