Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував останню сесію Верховної Ради та ряд нищівних для України "нововведень", які "протягнули під шумок" мовного закону.

Верховна Рада України

Відповідне відеозвернення він опублікував на свому Уoutube-каналі, повідомляє Рoliteka.

"Христос Воскрес! А ось що стосується Верховної Ради, вона продовжує падати у безодню народної ненависті. Після прийняття усіх цих законів "під шумок" мовного закону про захист української мови, ніби вона і досі не захищена Конституцією і не є державною", - прокоментував Пальчевський.

"Акурат під цю штучну "шумиху" Ахметову відійшло парочку обленерго. І, як виявилося, "зелені тарифи" уже роздерибанені між Ахметовим, Порошенком та ще декількома казнокрадами. І ось я думаю - чим це усе закінчиться для цієї Верховної Ради? Це головне антинародне скупчення мерзотників", - резюмував телеведучий.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Андрій Пальчевський

Нагадаємо, юрист, колишній заступник генерального прокурора України соратник лідера "Руху нових сил" Давид Сакварелідзе висловився про те, як "під шумок" Закону "Про мову" були прийняті не менш резонансні рішення, які знищують конкуренцію в Україні, породжуючи енергетичну монополію.

Рінат Ахметов

"Так званий Антимонопольний комітет України люб'язно передав монополісту ринку Рінату Ахметову право купити Одесаенерго і Київенерго... Ахметов - головний акціонер економіки України. Він володіє 75 відсотками теплової енергогенерації України і 80 відсотків видобутку вугілля також належать йому", - каже Сакварелідзе.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий політолог Юрій Романенко розповів, чому виступає проти мовного закону, який нещодавно прийняла Верховна Рада.

Верховна Рада

Відповідний ролик з'явився у мережі.

Романенко розповів, що у нього немає жодним проблем у спілкування українському мовою.

Також Знай.ua писав про те, що поки українці слідкували за перипетіями останньої сесії у Раді, а медіа були зайняті висвітленням прийняття закону про мову, АМКУ дозволив Ахметову купити ще 2 обленерго і стати монополістом на ринку постачання електроенергії.