Генерал СБУ, екс-начальник управління Служби безпеки України в Херсонській області обурився через мерзенну "чорнуху" на Володимира Зеленського, яка заполонила Миколаїв.

Відповідний пост та фото він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"В'їзд у Миколаїв – яма на ямі, в місті – приблизно так само. Зате на кожному кварталі – банери з чорнухою на Зе. Де, с*ка, здоровий глузд? Вибачте за мою французьку. І який результат? І гроші прос*ав, і вибори... Це патріотизм?..." – написав він.

Популярні новини зараз

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

"Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Показати ще

Військовий пояснив, що вважає безглуздим "витрачати величезні кошти на чорнуху при тому, що їм можна було знайти більш корисне застосування".

"Воронки починаються ще з кордону з Херсоном: як "гради" побили. Це зона відповідальності автодорів, а не городян. Втім, мій пост про інше: витрачати величезні кошти на чорнуху при тому, що їм можна було знайти більш корисне використання, вважаю безглуздим. Залатали б хоч частину доріг (нехай і за свій партійний рахунок) та електоральні симпатії були б іншими", – резюмував він.

Військовий нагадує, що у середині квітня перед другим туром президентських виборів у Миколаєві з'явилися білборди з антирекламою тоді ще кандидата в Президенти Володимира Зеленського. На білбордах було написано "Президент - це не роль" та зображений клоун. Як виявилося, замовником виступила організація екс-заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Оксани Янішевською.

Через кілька днів з'явилися ще ряд бордів з написом "Німий ПреЗЕдент". Як виявилося, замовником таких листівок виступила редакція газети "Вісник Вітовщини". І перший, і другий варіанти білбордів можна досі зустріти в Миколаєві, відзначає генерал СБУ.

Нагадаємо, спікер та політтехнолог слуги народу Дмитро Разумков розповів про маніпуляції з боку чинного президента Порошенка у процесі виборів на своїй сторінці в Facebook, пише Рoliteka.

Як повідомляв раніше Знай.ua, переможець президентських перегонів Володимир Зеленський повертається до України після триденного відпочинку в турецькому Бодрумі.

Також Знай.ua писав про те, що при такому вкрай низькому рівні довіри до влади депутати повинні самі розпуститися.