Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі публічно попросив начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна не втручатися у справи України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню політика в соцмережі Facebook.

Міхеіл Саакашвілі

Зокрема, він відреагував на заклик Путіна до новообраного президента України Володимира Зеленського. Як відомо, російський президент звернувся до Зеленського із закликом повернути Саакашвілі український паспорт і дати можливість приїхати в Україну. Колишній грузинський президент впевнений, що своїми словами Путін хоче очорнити і самого Саакашвілі, і Зеленського. Про це пише портал "Політека".

Міхеіл Саакашвили

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"Я радий, що ви, Володимире Володимировичу добре усвідомлюєте, наскільки ви токсичні для українців і для українських політиків. Цей прийом давно відомий: використовувати чиюсь токсичність, щоб вимазати свого ворога. В даному випадку ви додумалися використовувати самого себе і ту ненависть, яку до вас відчуває Україна", - заявив політик.

Міхеїл Саакашвілі висловив своє обурення останніми висловлюваннями Путіна і порадив йому не втручатися в справи іншої країни.

"Так ось, новоспечений троль, Володимир Володимирович, я достатньо досвідчений, щоб за цими маневрами бачити прийоми вашої політики подвійних стандартів. Тепер це не ваша справа! Ми з українцями розберемося самі!" — сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома у вузьких колах модель Олена Бурчак, якій приписують пристрасний роман з грузинським і українським політичним діячем Михеїлом Саакашвілі потрапила в ДТП в Москві. Аварія сталася на 23-му кілометрі Мінського шосе в столиці Російської Федерації. Відомо, що 27-річна модель на шаленій швидкості летіла по трасі на своєму Porsche і врізалася в Range Rover.

Нагадаємо, Саакашвілі сказав Зеленському, як перемогти Путіна: все дуже просто.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського атакували: новообраного президента уже притиснули.

Також Знай.uа писав, Деканоїдзе звернулася до слуги народу: "Саакашвілі — тест для Зеленського".