Переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський, який поїхав відпочивати у Туреччину, по всій видимості, обрав для себе віллу "Президентська" в готельному комплексі в 25 кілометрах від Бодрума. Про це стверджують російські ЗМІ, кореспондент яких посилається на слова співробітників готелю.

У повідомленні говориться, що Зеленський справив гарне враження, у ньому побачили "просту, приємну і дуже симпатичну людину". Російський журналіст зазначив, що йому не вдалося побачити самого новообраного президента, але він запевняє, що застав повернення в готель його кортежу, який складався з чотирьох автомобілів і машини швидкої допомоги.

Відпочинок Зеленського в Туреччині

Господиня одного з магазинів на території готелю розповіла: "Він вчора приходив в наш магазин. Ми його не впізнали: в майці, шортах, босоніж. Простий такий, от як ми з вами, і охоронці у нього такі ж: теж у футболках, і не скажеш, що охорона. Один, правда, такий потужний хлопець".

Офіціант одного з ресторанів на питання про Зеленского розповів, що особисто доставляв йому сніданок і охарактеризував його як дуже простого. Ту ж думку висловив і співробітник безпеки пляжу: "Ми не маємо права розголошувати місце відпочинку наших клієнтів, особливо ВІП-персон. Але можу сказати, що всім нам він дуже сподобався: такий спокійний, простий і веселий хлопець".

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Показати ще

Відпочинок Зеленського в Туреччині

Також він зазначив, що запит на надання додаткової охорони від Зеленського не надходило: "Але наші все одно надали свою охорону, причому не тільки традиційну, коли люди навушниками у вухах, але "невидиму": наприклад, ми з вами зараз на пляжі розмовляємо, а хтось з охорони може під виглядом відпочиваючого зараз тут стежити за обстановкою".

Ще один співробітник підкреслив, що готель недавно відкрився, і відпочинок Зеленського став першим візитом особи такого високого рівня": "Перед його приїздом тут всі на вухах стояли, зустрічали його в аеропорту з кортежем. Крім цього, у готелі на час його перебування працюють кілька осіб зі служби безпеки президента Туреччини".

Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що команда Зеленського на своїй сторінці в соцмережі привітала українців з Великоднем і побажала найголовнішого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": юрист Ігоря Коломойського Андрій Богдан назвав причину, яка вплинула на рішення шоумена Володимира Зеленського йти у велику політику.

Також "Знай.uа" писав, що колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський розповів про свої подальші взаємини з переможцем президентських виборів в Україні.