Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що представники старої влади можуть спробувати скомпрометувати обраного президента Володимира Зеленського.

Про це Кравчук заявив в інтерв’ю Громадському.

Перший президент Кравчук відзначив, що новообраному главі дердаві знадобиться багато терпіння, адже старі політики захочуть повернути свої позицї.

"Особливо якщо представники старої влади, які ще захоплюються реваншем, спробують його скомпрометувати. Це гра з вогнем. Зеленський обраний народом. І я особисто вважаю, що будь-які негативні посили на адресу Зеленського є неповагою до українського народу і перешкоджанням виконувати конституційні повноваження", — наголосив Кравчук.

Крім того він додав, що особисто знайомий з Володимиром Зеленський і вважає його насамперед порядною людиною. При цьому тут же додав, що новому президенту необхідно якнайшвидше розібратись у деталях державного управління.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Зеленський — порядна людина, чесна, відповідальна і освічена. Він має гарну юридичну освіту, він навчився комунікації з людьми. Якщо він ще буде слухати команду, людей, які розбираються в деталях конкретних питань, то швидко перейме механізми реалізації та впливу. Немає у світі такого президента, який би знав усе. Президент має навчитись чути і реагувати", — зазначив Кравчук.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін відповідаючи на питання, чи готовий він постати перед Володимиром Зеленським, сказав, що обраний президент України "не зведений до рангу святих, щоб поставати перед ним".

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський випустив відеозвернення до українців. У ньому він розповів про "секти Зеленського", яка кошмарить бізнес від імені політика.

Також "Знай.ua" писав, що речник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів в ефірі 112 Україна 26 квітня, як будуть пробувати реалізувати ідею "здай корупціонера".

"Секта 25%": як політтехнологи Порошенка розколюють країну - Чаплига