Російський президент Володимир Путін відповідаючи на питання, чи готовий він постати перед Володимиром Зеленським, сказав, що обраний президент України "не зведений до рангу святих, щоб поставати перед ним".

Відповідне відео було опубліковано Telegram-каналом "LIFE SHOT".

Володимир Путін

"Знаєте, Володимир Зеленський ще не зведений у ранг святих, він не Господь Бог, навряд чи я маю перед ним поставати, в якій би то не було якості. Якщо у нас відбудеться зустріч, почнуться якісь переговори, чого я не виключаю, перш за все, ми будемо говорити про те, як закінчити конфлікт на південному сході Україні. А тут, на мій погляд, є тільки один спосіб - виконання Мінських Угод", - Володимир Путін.

Нагадаємо, що глава штабу лідера президентської гонки, відомого українського гумориста Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що методу, як за один день завершити війну немає ні в кого, однак є ідеї, що потрібно для цього робити. Про це стало відомо завдяки заяві Дмитра Разумкова в ефірі одного з українських телеканалів.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"На жаль, методу, як завтра закінчити війну, немає ні в кого. Але є розуміння, як треба йти для того, щоб цей мир настав. І мир повинен наступити на умовах України. Якщо піти за принципом і тих пропозицій, які лунають від Росії, то можна було б, напевно, прийти до цього миру, але я думаю, що ні одному патріотові цієї країни такий шлях неприйнятний", - заявив Дмитро Разумков.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Він повторив, що путінський указ про спрощення видачі паспортів РФ жителям окупованого Донбасу є фактичним визнанням Росії.

"Фактично, це визнання РФ. Якщо по Криму вони говорили, що окупували його, вони цю анексію називають поверненням на батьківщину, то на сьогоднішній момент процедурою зі спрощенням процедури отримання російського громадянства вони підтверджують, що вони є країною-агресором в даному процесі", - заявив Разумков.

Як повідомляв Знай.uа, брехня Гончаренко обурила всю Україну: "Заткни пельку, г*вно під лопухом".

Також Знай.uа писав, Зеленський жорстко "відфутболив" перебіжчика від Ляшко: "Собі краще допоможи".