Лідер Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін, який зараз приймає в гостях президента Російської Федерації, вже встиг відправити вітальні слова до Володимира Зеленського. Сі Цзіньпін привітав відомого шоумена з обранням на посаду президента України.

Про це стало відомо завдяки повідомленням інформаційного агентства "Сіньхуа".

Сі Цзіньпін

У вітальній телеграмі, направленій Зеленському Сі Цзіньпін зазначив "успіхи в розвитку двосторонніх стосунків між країнами з моменту встановлення дипломатичних зв'язків".

Голова КНР також звернув особливу увагу на важливість зміцнення зв'язків з Україною і заявив, що Пекін готовий працювати з Києвом для того, щоб підняти на вищій рівень взаємовигідне співробітництво в інтересах народів двох країн.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Варто нагадати, що глава штабу лідера президентської гонки, відомого українського гумориста Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що методу, як за один день завершить війну немає ні в кого, однак є ідеї, що потрібно для цього робити. Про це стало відомо завдяки заяві Дмитра Разумкова в ефірі одного з українських телеканалів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія планує оголосити результати другого туру виборів президента на засіданні 30 квітня. Про це повідомляє прес-служба ЦВК. Зараз вже відомо, що надважливе засідання ЦВК відбудеться 30 квітня о 12:00, де і буде названо ім'я наступного президента України.

Нагадаємо, Зеленський переміг в третій раз: ЦВК готова оголосити результати виборів.

Як повідомляв Знай.uа європейські експерти назвали головних ворогів Зеленського на посаді президента: "Це буде удар під дих".

Також Знай.uа писав, у Путіна пояснили гематоми на тілі Сенцова: "Був притиснутий обличчям до стіни, недовго".