У команді новоспеченого президента України Володимира Зеленського заявилися, що вони мають намір перезапустити Нацагентство з питань запобігання корупції і змінити керівництво Спеціальної антикорупційної прокуратури. Про це заявив експерт з антикорупційної політики і діджитал-рішень для держави Галина Янченко у Facebook.

"Інформація, яка сьогодні оприлюднена і тиражується окремими "громадськими активістами" щодо позиції Команди Зеленського з НАБУ не відповідає дійсності. На сьогоднішній день, деталізований план дій антикорупційної політики знаходиться на етапі фіналізації", - пише Янченко.

Володимир Зеленський

За словами експерта, в "Зе!" команді є намір про перезапуск НАЗК, а також "йде дуже серйозна дискусія щодо перезапуску керівництва САП".

"Те, що стосується НАБУ - більша частина команди вважає необхідним підтримати і посилити НАБУ інституційно. На цих позиціях також стою я особисто", - написала вона.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Володимир Зеленський

Також, за словами Янченко, експертне середовище вважає необхідним протягом 100 днів майбутнього президентства Зеленського надати НАБУ право на самостійне зняття інформації з каналів зв'язку.

Нагадаємо, соратник Олега Ляшко Сергій Рибалка спробував налагодити "дружбу" з лідером президентської гонки Володимиром Зеленським. Радикал заявив про створення у Раді нового міжфракційного об'єднання "Незалежність і розвиток" на підтримку Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, астролог Владлен Маєвський розповів, чого чекати від нового президента і якою буде епоха правління Володимира Зеленського

Також Знай.uа писав, новообраний президент країни Володимир Зеленський записав відеозвернення, де привітав Україну зі світлим святом Великодня. Проте варто відзначити, що почав новообраний президент не зі слів привітання, а з подиву з приводу того, що Центрвиборчком не оголошує результати виборів офіційно.