Соратник Олега Ляшка Сергій Рибалка спробував налагодити "дружбу" із лідером президентських перегонів Володимиром Зеленським.

Сергій Рибалка

Про це повідомляє Аргументум.

У повідомленні йдеться, що в середу, 24 квітня, радикал завив про створення в Раді нового міжфракційного об'єднання "Незалежність і розвиток" на підтримку Зеленського.

За словами Рибалка, новообраному президенту потрібна допомога та підтримка і його об'єднання нібито готове її надати.

Популярні новини зараз

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Однак подібну ініціативу у Зеленського не оцінили - за даними ЗМІ, коментар з цього приводу був досить жорстким.

Володимир Зеленський

"Нехай собі допоможе, якщо зможе", - прокоментували в штабі Зе, натякнувши, очевидно, на причетність Рибалки до ведення бізнесу на окупованих територіях і наявність проти нього кримінальної справи НАБУ за фактом державної зради.

У Ляшка "реверанс" Рибалка у бік слуги народу ще не прокоментували. Проте раніше заяви головного радикала Ляшка засвідчили готовність РПЛ перейти в опозицію до Зеленського.

Олег Ляшко

Джерело нагадує, що Рибалка підозрюють у державній зраді. Проти нього розслідується справа в НАБУ. Окрім того, раніше він був помічений журналістами у веденні бізнесу на окупованих територіях.

Зокрема снеки виробництва його компаній продавалися в так званій "ЛНР" і на території анексованого Криму. А одного з топ-менеджерів його підприємства засудили за "посібництво тероризму".

Нагадаємо, представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про плани новообраного президента щодо ймовірного розпуску парламенту.

Дмитро Разумков

Про це він розповів в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, Разумков відзначив, що у штабі Зеленського все ж розглядають можливість дострокового розпуску Верховної Ради.

Верховна Рада України

Проте представник новообраного президента тут же додав, що подібні дії можливі лише у суворій відповідності до чинної Конституації України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.