Колишній президент Грузії та екс-губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі звернувся до українців та команди новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Політик прокоментував останні кроки глави держави-окупанта Володимира Путіна по відношенню до України.

Відео звернення Саакашвілі опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Путін видає паспорти жителям окупованих територій на Донбасі, штучно підвищив ціни на бензин, обмеживши експорт в Україну та вживає ряд інших заходів економічного тиску. Він перевіряє на вошивість команду Зеленського, намагаючись змусити його піти на поступки. Наприклад, вийти з багатостороннього формату переговорів у двосторонній формат. У мене великий досвід спілкування з Путіним - чим більше йому поступитися, тим більше він буде вимагати. Немає такої міри, на якій він зможе зупинитися", - вважає Саакашвілі.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Проте, на його думку, Україна повинна вистояти. Політик закликав Володимира Зеленського не йти на поступки та витримати тиск Росії.

"Все, що не вбиває, то зміцнює. Я впевнений, що у Зеленського вистачить запасу міцності, щоб це все витримати. Тому треба ставитися до цього спокійно і не йти на поступки пахану, тому що пахан ніколи цього не оцінить. Україна нічого не винна Путіну, а Росія - у великому боргу перед Україною. Тримайтесь, хлопці, все у вас буде добре. До зустрічі", - резюмував Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі

Нагадаємо, колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, не має права в'їжджати в Україну.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Михайло Саакашвілі звернувся до можливого майбутнього Президента України Володимира Зеленського. Екс-Президент Грузії закликав Володимира Зеленського від початку починати знищувати корупційну гідру і не дати шансу кланам та баригам взяти реванш.

Також Знай.ua писав про те, що колишній Президент Грузії і екс-глава одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звинуватив чинного Президента України Петра Порошенко у фабрикації кримінальних справ.