У вівторок, 23 квітня, суд озвучив нове рішення у резонансній справі щодо націоналізації ПриватБанку.

ПриватБанк

Про це повідомляє Hromadske.UA.

Наразі відомо, що колегія суддів, які винесли рішення про незаконність націоналізації ПриватБанку, вимагають розпочати процедуру імпічменту чинного президента Петра Порошенка.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Додаткових подробиць із суду поки що не надходило.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 квітня, окружний адміністративний суд Києва ухвалив ще одне рішення на користь Ігоря Коломойського у справі про націоналізацію ПриватБанку.

Ігор Коломойський

Зокрема судом було скасовано ключове рішення Національного банку у процесі націоналізації банку.

У повідомленні акцентують, що скасоване рішення визначало перелік пов’язаних з ПриватБанком осіб. У процесі націоналізації Нацбанк обміняв кошти пов'язаних з банком осіб на акції банку із подальшим їхнім продажем уряду України. Тепер перелік осіб, у яких забрали акції ПриватБанку, визнали недійсним.

суд

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишній співвласник "Приватбанку" Ігор Коломойський заявив, що йому все одно, як скасування націоналізації банку вплине на операційну діяльність фінансової установи.

Ігор Коломойський

"Я не керую "Приватбанком", тому мені все одно. Сподіваюся, що поки ніяк (не вплине скасування націоналізації на операційну діяльність "Приватбанку", - ред.)", - сказав Коломойський в інтерв'ю.

Правда, бізнесмен переконаний, що нинішній менеджерський склад банку піде під суд. Передає "Економічна правда".

Крім того, бізнесмен заявив, що нинішнє керівництво "Приватбанку" противозакнно витрачає державні кошти. Маються на увазі витрати на аудиторів, юристів і розслідувачів, які мали місце під час судового процесу.

Також Знай.ua писав про те, що Окружний адміністративний суд Києва ухвалив ще одне рішення на користь Ігоря Коломойського у справі про націоналізацію ПриватБанку.