У вівторок, 23 квітня, звільнена з-під арешту народний депутат Надія Савченко прийшла на роботу у Верховну Раду України.

Надія Савченко

Про це повідомила сестра політика Віра Савченко на своїй сторінці у Facebook.

Окрім того, у мережі з'явилося відео повернення депутата, пише Рoliteka.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Савченко заявила, що буде брати участь у парламентських виборах, які вже восени відбудуться в Україні.

Парламентар з’явилася у яскравому макіяжі та чорній сукні, її миттєво обступили журналісти. Однак Савченко відмовилася розповідати про свої плани, повідомивши, що для цього пізніше буде брифінг.

Однак журналісти не давали проходу, цікавлячись її настроєм, що призвело до того, що Савченко відволіклася і випадково налетіла на одного з операторів, який в результаті зіткнення мало не впав.

"Я не хочу, щоб ви були травмовані!" – сказала нардеп і жорстко дала зрозуміти, що не має наміру зараз з ким-небудь розмовляти.

"Сподіваюся, що ви будете ставитися з повагою до мене, не дивлячись на те, що я все-таки народний депутат, а до народних депутатів поваги мало. Всіх зі святами", – резюмувала Савченко.

Варто нагадати, що Надія Савченко зареєструвала у Верховній Раді свій перший законопроект після того, як її випустили з СІЗО в ніч на 16 квітня.

Нагадаємо, нардеп Надія Савченко детально розповіла, як вийшла на свободу і кому віддасть свій голос у другому турі президентських виборів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 17 квітня, звільнена з-під арешту народний депутат Надія Савченко записала перше відеозвернення до українців.

Також Знай.ua писав про те, що Броварський районний суд Київської області не розглядав клопотання щодо продовження утримання під вартою безмандатної Надії Савченко і голови Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, так як захист обвинувачених подав велику кількість клопотань.