Американський президент Дональд Трамп подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з перемогою на виборах.
В ході розмови американський лідер заявив, що очікує від нового українського президента проведення реформ. Про це повідомили в прес-службі Білого дому.
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп під час телефонної розмови з кандидатом в президенти України Володимиром Зеленський заявив про необхідність проведення реформ, в тому числі в контексті продовження боротьби з корупцією, йдеться в повідомленні.
"Президент Трамп побажав йому успіхів і назвав вибори важливим моментом в історії України, відзначивши мирний і демократичний характер виборчого процесу", - повідомили в прес-службі глави США.

Разом з тим наголошується, що під час розмови глава американської держави запевнив Зеленського в продовженні підтримки України.
"Трамп підкреслив непохитну підтримку Сполученими Штатами суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів і висловив свою прихильність загальним взаємодії з обраним президентом Зеленським та українським народом проведення реформ, які зміцнять демократію, підвищать добробут і викорінять корупцію", - повідомили в Білому домі.
Нагадаємо, Трамп привітав Зеленського з перемогою на виборах.
Як повідомляв Знай.ua, Володимира Зеленського слідом за Трампом і Макроном привітала з перемогою Ангела Меркель.
Також Знай.ua писав, у неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко.
Як свідчать результати, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.