Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував результати другого туру виборів президента України, беззаперечним лідером яких, згідно з результатами ЦВК, став шоумен Володимир Зеленський.

Порошенко і Зеленський

Відповідне відео він опублікував у своєму Telegram-каналі.

"Ну ось і справдився вирок народу - 75 на 25 (відсотки - Ред.), усі області України, крім однієї, - ви тільки вдумайтеся, - всі проголосували за Зеленського. А упир-президент Петруша усе нам розповідає: "Ні, рєбята, я ще не дограбував своє, я ще хочу повернутися прем'єр-міністром. Ніби це ми не при ньому збідніли у 10 разів, ніби не при ньому ми втратили стільки території, ніби не при ньому ми щодня дивилися, як його сімейство та дружки збагачувалися на мільярди", - написав Пальчевський.

Телеведучий звернувся до українців із риторичним питанням: "А як треба програти політику, щоб піти із політики?" і сам же дав на нього відповідь.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Знаєте, такі як Порошенко, скажуть - мені і 1% голосів від народу вистачить, щоб лишитися у політиці. Ганьба", - резюмував Андрій Пальчевський.

Андрій Пальчевський

Нагадаємо, кандидат у президенти України, шоумен і лідер виборів Володимир Зеленський розповів про свою позицію щодо війни на Донбасі. Відповідна заява прозвучала на прес-конференції у виборчому штабі, передає Politeka.

Володимир Зеленський

Зеленський заявив, що планує розгорнути потужну інформаційну війну" для того, щоб зупинити вогонь на Донбасі. План шоумен планує здійснювати на найближчий час.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 22 квітня, Центральна виборча комісія продовжує підрахунок голосів, відданих українцями у другому турі президентських виборів.

Порошенко і Зеленський

Наразі обраховано 90% бюлетенів, повідомляють у ЦВК.

Згідно з результатами волевиявлення українців, за шоумена Володимира Зеленського віддали свої голоси 73% виборців, у той час як чинний президент Петро Порошенко отримав трохи більше 24%.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.