Кандидат у президенти Володимир Зеленський, який за попередніми даними перемагає в другому турі зробив гучну заяву. Він не виключає можливості призначення Петра Порошенка на якусь посаду в уряді. І додав, що це відбудеться тільки, якщо того побажає суспільство. Про це Зеленський повідомив під час прес-конференції у своєму штабі.

"Ви хочете, щоб я його кимось призначив? Тоді я звернуся до громади. Якщо суспільство мені скаже, що вони хочуть бачити Петра Порошенка на тій чи іншій посаді - може бути, я не знаю. Мені здається, що це не сьогоднішнє рішення, кадрове. Давайте спробуємо новими силами щось зробити. Дуже хочеться", - зазначив Зеленський.

"Я готовий звернутися до Порошенка, коли мені знадобиться допомога", - додав Зеленський.

Українці активно коментують таку можливість: "Є ще одна посада в АТО на першу лінію, він же головний головнокомандувач, з аналізами все в порядку, за віком годиться", "Володя!!! Ну не засмучуй мене!!! Яке об'єднання???? Нехай поверне гроші спочатку. Не хер пускати його назад до годівниці", "Ніякого Порошенко і його команди має бути !!! Повний переворот,як в Грузії,Саакашвілі правильні речі говорив у своєму відеозверненні до Зеленському!!! Усіх прокурорів он, Порошенко он,весь парламент он, тільки тоді буде порядок,страшно думати,якщо Вова не впорається,а народ сподівався", "Суспільство хоче бачити Порошенка на Посаді в зоні АТО НЕХАЙ СПРОБУЄ ЗАКІНЧИТИ ВІЙНУ ЗА ДВА ТИЖНІ!", "Ми вас обирали для того, щоб цих корупціонерів не було при владі, не робіть цього, бо інакше народ буде розчарований в вас!", "Ні в якому разі! Порошенко - це минуле, про яке краще забути! Потрібно будувати нову Україну новому президенту з його новою командою. Володя, прислухайтеся, будь ласка, на думку людей, це допоможе вам прийняти правильне рішення".

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.