Кандидат у президенти України, шоумен і лідер виборів Володимир Зеленський розповів про свою позицію щодо війни на Донбасі. Відповідна заява прозвучала на прес-конференції у виборчому штабі, передає Politeka.

Зеленський заявив, що планує розгорнути потужну інформаційну війну" для того, щоб зупинити вогонь на Донбасі. План шоумен планує здійснювати на найближчий час.

Володимир Зеленський заявив, що хоче зробити дуже потужну інформаційну війну і пояснив, що у нього є "дуже креативні ідеї". Він закликав приєднатися українських журналістів.

"Нам знадобиться ваша допомога – і це буде найближчим часом. Ми будемо розмовляти не півгодини і не годину. Ми вам розповімо наш план дій", - відзначає він.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Раніше повідомлялося, що, на брифінгу в неділю ввечері, Володимир Зеленский розповів про своє ставлення до законопроекту про українську мову.

"Я повинен як гарант захищати українську мову, і я це буду робити", - заявив Зеленський.

"Ми за закон про українську мову. Але зараз цей законопроект знаходиться у Верховній Раді. Я думаю, там є якісь питання", - додав він.

Як відомо, закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної" передбачає кілька пунктів. Приміром, чиновники будуть зобов'язані здати тест на знання державних мови перед прийомом на роботу, а працівники сфери обслуговування повинні будуть звертатися до клієнтом українською мовою.

Нагадаємо, Комаровський шокував українців заявою про Зеленском.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розповів про своє ставлення до мовного питання.

Знай. ua писав, що Зеленський шокував українців відразу після перемоги.