Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі після оголошення результатів екзит-полів за підсумками другого туру президетских виборів подав клопотання про зняття з нього заборони на в'їзд в Україну. Як відомо, у другому турі впевнено лідирує Володимир Зеленський, за якого віддали свої голоси 73% виборців.
Про своє рішення Саакашвілі заявив у ефірі телеканалу "Наш".

"У мене є квиток, я вже звернувся через юриста до голови СБУ та голови прикордонних військ зняти заборону, яку президент Петро Порошенко незаконно ввів проти мене, щоб я зміг прилетіти і захистити себе в суді", - поділився Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвили

За його словами, він хоче бути частиною "великого перетворення" як і звичайний громадянин України.

Крім того, Саакашвілі зазначив, що українці проголосували не так проти Порошенка, як проти старої системи влади. Лідерство Володимира Зеленського він назвав "електоральною революцією".

[embed]https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/330258154302001/?__xts__

Раніше повідомлялося, що шоумен і політик Володимир Зеленський, який з розгромними 73,2% переміг у другому турі президентських виборів в Україні відповів на пропозицію кандидата і поки що чинного президента Петра Порошенка допомогти ввести нового перзидента у "курс усіх справ до найменших деталях". Так, Зеленський у своєму штабі заявив, що готовий прийняти допомогу від Порошенка.

"Якщо допомога від Порошенка буде потрібна - ми її приймемо. Я готовий її прийняти", - заявив Володимир Зеленський, передає кореспондент Знай.uа.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, експерти спрогнозували курс валют після перемоги Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський встановив світовий рекорд.

Також Знай.uа писав, кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах у президенти України.