Депутат від партії "Удар" та блогер Віталій Чепінога розповів цікаву інформацію про кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Чепінога заявив, що швидше за все вибори президента України виграє саме Зеленський, тому важливо знати про нього ту інформацію, якою поділилися різні інсайдери.

Кажуть, Володимир — дуже амбітний і властний чоловік. Не дурень і не паяц. Всю свою "імперію сміху" він створив сам. З нуля. За то йому — повага і всілякі ґратуляції, - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

За словами нардепа, усі зйомки "Кварталу 95" відбуваються за погодженням Володимира Зеленського, "без нього - нічого".

"Саме головне: він хоче бути Українським Президентом! Є в нього така місія і мрія. Це його особистий фетіш і величезна амбіція. Здавати Україну Путіну ніхто не буде. Ні Зеленський, ні Коломойський", - заявляє Віталій Чепінога.

Депутат зазначає, що Зеленський справді "хоче щось зробити". За словами Віталія Чепіноги, в перші місяці свого президентсва Зеленський буде діяти за схожим сценарієм, що й головний герой серіалу "Слуга народу" Василь Голобородько.

"В перші місяці можна триматися на рейтингу Голобородька. Арешти, закон про імпчмент, відкриті списки, розпуск Ради, перевибори, шутки-прибаутки, прямі случайні включення з казнєй... Народ схаває. Але ненадовго...", - резюмує нардеп

Нагадаємо, після голосування на одній із виборчих дільниць столиці, команда "Слуги народу" Володимира Зеленського зібрала штаб на засідання.

Як повідомляв "Знай.ua", за лічені години після голосування у другому турі виборів президента України стало відомо про те, що МВС перевірить на наявність порушень той факт, що Володимир Зеленський нібито показав пресі, за кого поставив "галочку" у бюлетені.

Також "Знай.ua" писав, що дружина кандидата у президенти України Олена Зеленська написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.