Президент країни-агресора привітав Аллу Пугачову з 70-річчям, що обернулося шквалом знущань в соціальних мережах. Російський лідер прибув на свято і розсипався в привітаннях перед Аллою Пугачовою, яку він називав покорителькою естрадного Олімпу і володаркою всенародної слави і любові.

Уривки з промови Путіна і подробиці дійства опублікував на своїй сторінці в Twitter кремлівський пропагандист Дмитро Смирнов, який також виклав і спільне фото Алли Борисівни і господаря Кремля.

Путін з Пугачовою

В результаті саме це фото зіграло злий жарт з Путіним, оскільки його зовнішній вигляд викликав шквал насмішок з боку користувачів. Вони відзначили, що російський президент явно відвідував пластичного хірурга перед походом на свято до Пугачової.

В ході привітання Путін сказав: "Талант і неординарні вокальні дані, яскравий артистичний темперамент і працездатність підняли вас на вершину естрадного Олімпу, здобули справді всенародну славу".

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Путін

Користувачі назвали Путіна карликом, який здає позиції порівняно з Примадонною радянської естради: "Не зовсім зрозуміло, кому виповнилося 70 років? Щось Карлик зовсім здав останнім часом. Перед зустріччю з Пугачовою забіг до свого пластичного хірурга, а то вуха і підборіддя попливли", "Невеликий, паршивий політик, агресор і окупант часів великої Алли. Якщо б у Володимировича раптом з'явилася зачіска як у Пугачової, я б за нього віддав свій голос".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що глава кримських і донецьких терористів, президент Росії Володимир Путін продовжує давати приводи для насмішок. Господар Кремля постійно потрапляє в епіцентри різних скандалів. На цей раз Путін потрапив у дивну ситуацію з "дівчатками".

Як повідомляв портал "Знай.uа": президент Росії Володимир Путін знову зганьбився на весь світ. На цей раз російський лідер потрапив у неприємну ситуацію під час зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

Також "Знай.uа" писав, що в російському Волгограді військового пенсіонера "кинули". Йому відмовились визнати військову службу в “ДНР”, пояснивши це тим, що такої держави за міжнародним правом не існує.