В мережі з'явилася інформація про те, що в Україні демобілізація відбудеться на 40 днів раніше, аби зменшити підтримку кандидата у президенти Володимира Зеленського на виборах у зоні ООС та у військових частинах. Про це пише користувач Дмитро Олісневич у Facebook.

"Важлива інформація надійшла мені стосовно виборів. Мій однокласник, який зараз проходить строкову військову службу в 101 окремій бригаді охорони Генштабу розказує, що їх сьогодні без попередження демобілізують на 30-40 днів раніше, ніж наступає запланована дата кінця служби (18 місяців). Саме за день до другого туру виборів проводять загальну демобілізацію солдат не лише в даній частині, за його словами, а й в інших з метою не можливості перенесення місця голосувань за пропискою", - розповів він.

Так, він пояснює, що можливою причиною демобілізації може бути зменшення рейтингів кандидата Зеленскього.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

"Задум такий, що більшість солдат служать в інших областях країни та не зорієнтуються за день до голосування, що внесені до списків ЦВК за місцем розташування військової частини, а не прописки. Нагадаю, що в першому турі статистика голосувань у військових частинах показала низьку підтримку Порошенка. Звісно, що інформацію надану мені товаришем треба перевіряти, але є висока ймовірність, що незапланована демобілізація солдат за день до виборів є хорошим способом зменшити підтримку Зеленського серед строковиків. До того ж Міністерство оборони підпорядковується на пряму президенту... І це під час війни проводять незаплановану демобілізацію солдат для впливу на результати голосувань. Треба робити висновки", - резюмував він.

Нагадаємо, спікер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков прокоментував скандальне питання про "повстанців", яке кандидат в президенти Володимир Зеленський зачитував на дебатах на НСК "Олімпійський". Так, Разумков заявив, що питання писали самі українці і приписувати "повстанців" Зеленському - нерозумно. Більш того, на офіційному сайті президента Петра Порошенка користувачі мережі знайшли термін "повстанці", який застосовувався до сепаратистів на Донбасі самим гарантом.

Нагадаємо, ми публікували найяскравіші цитати кандидатів у президенти на дебатах.

Як повідомляв "Знай.uа", під час дебатів на НСК "Олімпійський" присутні відзначають, що в очі кидається, як члени команди Порошенка одяглися не по погоді.

Також Знай.uа" писав, що Володимиру Зеленському пощастило почати самі епичные дебати за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і перерахував всі "досягнення"Петра Порошенка.