У п'ятницю, 19 квітня, у Києві відбуватиметься один з найважливіших політичних заходів за останні роки - дебати між кандидатами у президенти Зеленським і Порошенко. Деяким щасливчикам вдалося роздобути квитки на історичну подію, проте, потрапити на НСК "Олімпійський" не так просто.

Відвідувачів на стадіон почнуть пускати о 16:00, саме тоді розпочнеться концертна програма. Варто пам'ятати, що вхід у фан-зону закриється за 10 хвилин до початку дебатів, тому доведеться прийти заздалегідь.

Що обов'язково потрібно з собою взяти:

  • Квиток обов'язково повинен бути у роздрукованому вигляді.
  • Один квиток дає право входу тільки одній людині.
  • Ви зобов'язані дотримуватися встановлених організаторами та адміністрацією правил, розташованих у місці проведення заходу.

Що категорично не можна робити:

  • Не можна виходити за межі контрольно-пропускних пунктів до закінчення дебатів.
  • Приходити у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.
  • На стадіон заборонено приносити фотоапарат, камеру, зброю, вогненебезпечні засоби, наркотичні засоби, алкогольні напої, воду та інші напої, домашніх тварин. Організатори також просять не приводити дітей.
  • Якщо ви порушите правила вас можуть попросити покинути захід.
  • На дебатах заборонено використовувати будь-яку символіку, окрім прапора України. При цьому національний символ можна проносити лише у вигляді полотна.

Поліція Києва закликає мешканців не лякатися того, що при вході на територію будуть проводитися поверхневі перевірки за допомогою металевих рамок з ручними металодетекторами. Копи просять відвідувачів спокійно реагувати на прохання показати документи і відкрити сумки.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Нагадаємо, екстрасенс розповіла про майбутнього президента України.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина Володимира Зеленського розповіла, як їх підтримують знайомі та друзі, які також втомилися від усього цього бруду.

Також Знай.uа писав, Центральна виборча комісія повідомила важливу інформацію, що стосується дебатів між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.