Президент Білорусі Олександр Лукашенко звернувся до народу своєї країни. Він нагадав, що цього року в країні відбудуться вибори до Палати представників і Ради Республіки. При цьому "вічний президент" попросив провести їх "без дурі", тим самим натякнувши на те, що відбувається з виборами в Україні, передає видання БЕЛТА.

"Президентські вибори пройдуть в суворій відповідності з законом встановлені Конституцією терміни. Виборча кампанія повинна, як і завжди, пройти спокійно і організовано. У цьому році відбудуться вибори у Палати представників і Рада Республіки. Вони стануть іспитом не тільки кандидатів у депутати всієї вертикалі влади, а для кожного виборця", – заявив лідер білорусів.

За його словами, ніяких ігор не буде, адже країні потрібен "дієвий, активний, потужний парламент, якою має бути представлена молодь, ветеранам повинно бути надана можливість поборотися". "І не треба боятися виставляти свої кандидатури, боротися – від партій, організацій. Це і передвиборна кампанія, це і ... Але тільки без дурі! Без забору крові, без дебатів на стадіонах та іншого (як в Україні – ред.). Йдіть до людей,. Там основний фронт політичної боротьби", – заявив Лукашенко.

Раніше повідомлялося, що президент Російської Федерації Володимир Путін знову зганьбився на публіці.

Приводом для глузувань стала зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якій Володимир Путін отримав «подарунок» у вигляді декількох мішків з картоплею.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Користувачі з сарказмом відреагували на публікацію і зазначили, що Володимир Путін продовжує роздавати гроші росіян "направо і наліво".

Нагадаємо, Лукашенко обрав між Порошенком і Зеленським.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко назвав наступного президента України.

Знай. ua писав, що Путін почикрижив дорогий подарунок Лукашенко.