Громадський активіст Степан Харченко записав потужне відеозвернення до чинного глави та кандидата у президенти Петра Порошенка напередодні вирішального туру виборів в Україні.

Петро Порошенко

Відповідну публікацію та відео він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Петре Олексійовичу, ми будемо приходити за всіма вашими адресами - до вас додому, у офіс, на ваші заводи, на ваші пароходи. І знаєте, чому? Та тому що за 5 років ви вкрали 100 мільярдів доларів, і наша країна задихнеться, якщо ми їх не знайдемо. Тому будьте готові бачити нас усюди. Ми будемо рахувати гроші на ваших ошфорах, будемо забирати, бо нашій бідній країні ці 100 мільярдів потрібні - на них ми будемо будувати школи, дитячі садочки. Ми будемо будувати на них прекрасні міста і будемо жити, а у вас ми їх заберемо", - заявив Харченко.

"Петро Олексійович ну як Ви там? Готові до 22 квітня? Ми готові. Чекаємо з нетерпінням", - резюмував активіст.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський розставив усі крапки над "і" у скандалі з ПриватБанком - він пояснив, чому націоналізація фінансової установи була вигідна чинному президенту Петру Порошенку.

Ігор Коломойський

Про це він повідомив в інтерв'ю "Економічній правді", передає РБК-Україна.

Коломойський відзначив, що Валерія Гонтарєва, яка на той час очолювала НБУ, і Катерина Рожкова - заступник голови НБУ, доповіли Порошенку, що в заставах ПриватБанку є акції "1+1 Продакшн".

Як повідомляв раніше Знай.ua, напередодні другого туру президентських виборів кандидати застосовують все більш витончені способи агітації.

Вибори в Україні

Про це зазначають користувачі мережі.

Варто відзначити, що у мережі все частіше почали розповідати, як на телефони українців телефонує президент Петро Порошенко.

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського повідомила, що кожен бажаючий може допомогти не допустити фальсифікації виборів.