У четвер, 18 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду радників у ефірі ток-шоу "Право на владу". Стало відомо, що чинний гарант та опонент Зеленського Порошенко намагався прорватися в ефір програми.

Про це повідомляє POLITEKA.

Петро Порошенко з’явився на телеканалі після засідання Ради національної безпеки та оборони – в районі 23:00:

"Мабуть, хотів ефектно завершити презентацію команди Зеленського. Але в цей раз його не пустили", - заявив Олександр Онищенко з посиланням на власне джерело.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще

Відомо також, що вчорашній ефір ток-шоу “Право на владу” довелося скоротити – він йшов лише 1 годину 59 хвилин, але передбачалося, що випуск перед першим туром виборів тривав 3 години 4 хвилини.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського відреагували на рішення суду щодо ПриватБанку: "Так хто тут маріонетка Коломойського?"

Також "Знай.ua" писав, що у штабі чинного гаранта та кандидата у президенти Петра Порошенка активізували увесь "чорний арсенал" фейків та звинувачень, аби максимально вдарити по опоненту Володимиру Зеленському перед вирішальним туром виборів 21 квітня.