У Міністерстві внутрішніх справ готові забезпечувати порядок і безпеку під час проведення дебатів на НСК Олімпійський між двома кандидатами Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Глава МВС Арсен Аваков вважає, що дебати відвідають 60 тисяч чоловік, передають "Акценти".

Арсен Аваков

Варто відзначити, що кандидати в президенти вперше в історії України зустрічаються поза студією державного телеканалу, на стадіоні. Словесна баталія між Зеленським і Порошенком вже стала однією з найочікуваніших подій року.

"Ми очікуємо на цих дебатах до 60 тисяч осіб, громадян України, які прийдуть послухати і підтримати своїх кандидатів". Арсен Аваков

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Аваков підкреслив, що його відомство тісно співпрацює зі штабами обох кандидатів. У зв'язку з цим безпека буде організована на найвищому рівні.

Крім того, глава МВС розповів про кілька неузгоджених питаннь, через які найближчим часом повинні зустрітися представники штабів.

Арсен Аваков

"Ми говоримо про дебати — неординарну подію, яка планується в п'ятницю за участі обох кандидатів у президенти. МВС працює вже кілька днів, щоб забезпечити безпеку. Ми очікуємо на ці дебати до 60 тис. людей. Це ситуація досить напружена, і вимагає великої уваги до безпеки". Арсен Аваков

Також Аваков уточнив, що всі, хто прийдуть на стадіон повинні будуть пройти через "рамки", а також оглядатимуться поліцейськими. За словами Арсена Авакова, в сам момент дебатів на стадіоні і навколо нього забезпечуватимуть безпеку 10 тис. правоохоронців.

Нагадаємо, що команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський і Порошенко зійшлися у словесному поєдинку в ефірі 1+1.

Також Знай.uа писав, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським