Сьогодні Україну потрясла серія дзвінків на мобільні телефони "від Президента", де голос Петра Порошенка в записі запрошував їх "зустрітися" і благав про підтримку 21 квітня. Несподіваний засіб політичної агітації у більшості викликав сміх і став черговим приводом для хвилі мемів в мережі.

Багато українців, які отримали сьогодні дзвінок від діючого гаранта, зовсім не зраділи. Абоненти були обурені тим, звідки той самий президент отримав номер телефону. Адже насправді, це порушує закон про персональні дані.

Цікаво, що дзвонили українцям з найрізноманітних номерів - і київського, і мобільних, регіональних і міських. При цьому географія агітації торкнулася багатьох регіонів. Найбільше були обурені високотехнологічним політпіаром нелояльні до президента східні регіони.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Зрозуміло, така витівка піарників не могла не стати приводом для уїдливих жартів.

І поки хтось розмірковує про деталі туалету до зустрічі з Порошенком, інші сміються, уподібнюючи цей вид агітації дзвінкам телефонних шахраїв.

Користувачі в коментарях масово скаржаться на те, що президент оминув їх увагою, а інші інтерпретують бесіду з Петром Порошенком на свій смак.

Нагадаємо, що напередодні другого туру президентских виборів кандидати застосовують все більш витончені способи агітації. Про це зазначають користувачі мережі.

Варто відзначити, що в мережі все частіше почали розповідати, як на телефони українців дзвонить президент Петро Порошенко. Судячи з численних постів в соцмережах, реакція українців на дзвінки була найрізноманітнішою, від веселощів до повного шоку.

Як повідомляв "Знай.uа", екс-народний депутат Давид Жванія просить столичний суд заборонити виїжджати за кордон президенту Петру Порошенку і ряду інших чиновників протягом одного року після проведення парламентських і президентських виборів.

Також "Знай.uа" писав, що народний депутат Антон Геращенко спрогнозував план дій чинного президента і кандидата в президенти України Петра Пеорошенка після другого туру виборів.