У четвер, 18 квітня, кандидат у президенти України Володимир Зеленський презентував свою команду радників. Серед них виявився відомий лікар Євген Комаровський. Зеленський розповів, що він є головним радником у питаннях охорони здоров'я.

Портал "Знай.ua" оперативно повідомив цю інформацію. Українці ж відреагували на новину про Комаровського в команді лідера президентських перегонів бурхливо.

Думки користувачів соціальної мережі розділилися. Багатьом такий вибір Зеленського сподобався.

"Все чудово, супер, молодці. Тільки Зеленський. Спаси Господи і сохрани від лихих людей, дай Боже йому сили і здоров'я", - поділилася своїми враження Любов Коваль.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Я цього очікувала. І не раз казала, що тільки заради Комаровського в команді Зеленського проголосую за Володимира.Надіюсь на позитивні революційні зміни у нашій медицині!", - відреагувала на новину Олена Романюк.

"Може нарешті появляться вакцини від сказу i укусу змiй. Бо нас послали купувати за своiї грошi, коли час йшов на години. Я зрозумiла, що ми на*ер в цiй краiїнi нiкому не потрiбнi, не маєш грошей то вмирай, йди i не мiшай", - прокоментувала Оксана Яковлева.

"Наразі великий плюс, все іде в доброму напрямку, будем вірити, що дальше все буде добре", - заявив Віталій Вовк.

Однак було чимало й тих, кому кандидатура Євгена Комаровського в якості радника з питань медицини та охорони здоров'я не сподобалася.

"З такою командою як у Зеленського ми і місяць не проживемо.Це крах для держави. Люди задумайтесь це не жарти. В нас війна", - зазначив Віктор Котович у коментарях.

"Тепер від раку будемо лікуватися свіжим повітрям і багато пити "тепленькой водичкой", -прокоментувала новину Руслана Мартинів.

"Ще один шоумен телевізійний появився.Тепер всім зеленим від бешенства прививки буде робити і аналізи будуть здавати", — написав Петро Чорній.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського відреагували на рішення суду щодо ПриватБанку: "Так хто тут маріонетка Коломойського?"

Також "Знай.ua" писав, що Комаровський назвав питання, яких бояться Зеленський і Порошенко.