Кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів в Україні, відповів на запитання журналістів щодо його відносин з главою МВС України Арсеном Аваковим. Зокрема, прозвучало питання про те, чи збираються Зеленський і Аваков формувати політичний союз.

"Дивіться, мені поки рано говорити про які-небудь політичні союзаи. Правда. Зараз, я вважаю, що, чесно кажучи, поліція і охоронна фірма – ось це ті дві структури, які реально контролюють безпеку моєї сім'ї. І я їм дуже вдячний. І це зараз не смішно, не жарти, не домисли. Ви самі бачили всі ці історії зі Службою безпеки. Я розумію, що в Службі безпеки повно супер-фахівців, повно нормальних людей. Але є різні люди, як скрізь", - зауважив Зеленський.

За його словами, він іноді спілкується з Аваковим. Відповідаючи на питання, як часто, Зеленський сказав: "Ну, чесно, до останніх трьох-чотирьох тижнів фактично не спілкувався. Пару раз в житті. Тема мого дуже серйозного спілкування пов'язана з безпекою. На жаль, не тільки моєї, а й з безпекою моєї сім'ї".

Арсен Аваков

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Зеленський сплутав Путіну всі карти в Україні.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також ми писали, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавської та Скрябіна.

А зовсім недавно на Зеленського відкрили полювання.

Варто нагадати, що все в своєму відеозапрошенні Володимир Зеленський озвучив три умови участі в дебатах з Порошенком: по-перше, вони повинні пройти на НСК "Олімпійський" з можливістю присутності всіх журналістів і трансляції заходу на всіх каналах; по-друге, кандидати повинні пройти тест на вміст алкоголю і наркотиків у крові. По-третє, слуга народу зажадав від Порошенко публічно визнати, що "дебати пройдуть не з маріонеткою Кремля чи Коломойського, не з ватником, не з малороссом, не з бидлом, не з клоуном, а з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським".