Екс-кандидат у президенти і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко переконана, що новим президентом України оберуть Володимира Зеленського. Про це вона розповіла у своєму новому відеозверненні, яке опублікувала на сторінці в Facebook.

Тимошенко зазначила, що близькі їй люди постійно сперечаються на тему майбутнього голосування. Більш того, вона заявила, що нерідко подібні суперечки призводять до серйозних сварок, після яких люди перестають розмовляти один з одним.

Політик звернулася до українців із закликом припинити дискусії на предмет того, хто переможе на майбутніх виборах, оскільки, на переконання Тимошенко, лідером голосування в будь-якому разі стане Зеленський.

Юлія Тимошенко

Вона заявила: "Математика великих чисел говорить про те, що у другому турі переможе Володимир Зеленський. Це об'єктивна реальність. І треба вже думати, як з цим жити далі".

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що екс-кандидат у президенти, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про те, що готова допомогти майбутньому президентові України та дала пораду команді, яка прийде до влади після другого туру виборів. Вона порекомендувала провести аудит всього державного майна і коштів, які вивели з власності України і запропонувала свої послуги, оскільки, як заявила Тимошенко, вона відмінно знає всі схеми і лазівки.

Юлія Тимошенко

Як повідомляв портал "Знай.uа": після того, як в ефірі програми «Право на владу» Зеленський і Порошенко емоційно поспілкувалися, а популярний комік в результаті різко перервав телефонну розмову, Юлія Тимошенко записала відеозвернення. У ньому вона розкритикувала поведінку обох кандидатів і заявила, що равноудалилась як від Зеленського, так і від Порошенка, і що такого роду «дебати» ранять душу українців.

Також "Знай.uа" писав, що в штабі шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського відкрили завісу таємниці над тим, як будуть проходити дебати на НСК Олімпійський 19 квітня. Організаційними моментами поділився спікер передвиборного штабу Володимира Олександровича Дмитро Разумков.