Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман з'явився на засіданні Кабміну 17 квітня, якщо вірити очевидцям, з добовою неголеною щетиною на обличчі. Фото в Мережі розмістив політконсультант Сергій Биков.

За словами Бикова, "Гройсман енергійно проводить засідання в стилі звіту. Він розслаблений. Йому легко. Він говорить про плани на майбутнє...

Все класно. Тільки Володимир Борисович не говорить головного - його Кабмін вже збирає речі. Друзі в Секретаріаті кажуть, що після другого туру Гройсман подасть у відставку. Саме час подумати, хто очолить уряд після Гройсмана".

Як раніше заявив політолог О. Саакян, Гройсман готовий до кар'єри опозиційного політика.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Також раніше повідомлялося, що В. Гройсман помітно пострункішав – і в Раді це помітили.

Лідер партії "Рідна країна" прокоментував "досягнення" чинного президента Петра Порошенка і його команди за 5 років перебування у владі.

Томенко зазначає, що головним успіхом команди влади називають реформу децентралізації. Також вважається, що визначальну роль у цій історичній для громадян справі зробили депутати прогресивної і народного більшості ВР.

"Зараз хочу продемонструвати реальний сенс децентралізації для правильних депутатів і неправильних областей, міст та громад України. Отже, відомо, що команда Гройсмана-Порошенко удосконалила застарілу систему Януковича-Азарова щодо підкупу депутатів за наші бюджетні кошти. Схема проста: депутат голосує “за” ініціативи влади не читаючи, а замість цього – влада наділяє наші бюджетні кошти на їх округу", - підкреслив політик.

Крім того, Томенко проаналізував розпорядження Уряду Гройсмана “Деякі питання розподілу в 2019 році субвенції державного бюджету
місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” від 23 січня 2019 року.

Нагадаємо, Микола Томенко висловив свою позицію щодо другого туру виборів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у мережі спалахують суперечки з приводу прийнятого президентом рішення про звільнення губернатора Одеської області Максима Степанова.

Знай.uа писав про те, що столиця продовжує страждати від управлінських рішень київської влади.