В офіційному Instagram канцлера Німеччини Ангели Меркель стався конфуз. Помилку, яка стосується чинного президента України помітили користувачі мережі.

12 квітня в Берліні відбулася зустріч Петра Порошенка з Ангелою Меркель. Відповідна інформація з'явилася в Instagram з деталями зустрічі. Однак не на них звернули увагу користувачі, а на позначки.

Крім загальної інформації пост містив кілька важливих хештегов #Poroschenko, #Ukraine #Merkel, а також посилання на офіційну сторінку Петра Порошенка в Instagram.

Посилання на фото відповідає дійсності і показує реальну сторінку президента України, а ось посилання наприкінці публікації – ні. Вона належить зовсім іншому Порошенку. І навіть не Петру.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Так, з аккаунта канцлера Німеччини можна перейти на сторінку якогось Костянтина Порошенко, який опублікував у своїй стрічці лише один знімок – страхітливої акули.

Раніше повідомлялося, що 12 квітня в Берліні відбулася зустріч Президента України Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Багато прискіпливо придивлялися до кожного моменту зустрічі, щоб зрозуміти загальний настрій двох політиків. Не є винятком і юрист Михайло Шнайдер, який побачив щось більше наприкінці зустрічі і чим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Фрау Меркель показує Петру Олексійовичу дорогу до виходу..." - лаконічно підписав фото Шнайдер.

Нагадаємо, Меркель відповіла, чому не покликала Зеленського в Берлін.

Як повідомляв Знай. ua, хто і для чого запросив слугу народу у Францію.

Знай. ua писав про реакцію світових ЗМІ на зустріч Порошенка і Зеленського з Макроном.