Напередодні другого туру президентських виборів в країні загострюється обстановка. Так, наприклад, український блогер Макс Бужанський заявив, що в даний момент йому подобається прохання "порохоботів" не знущатися над ними, бо для них прийшли "останні дні".

Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера в соцмережі Facebook.

Також блогер заявив, що так звані "порохоботи" нібито просять забути все те, що розділяло українців одразу після президентських виборів.

блогер Бужанський

"Серйозно? А за п'ять років хто відповість, Пушкін? Так ви ж його заборонили до ввезення, під грім овацій. Відповідайте самі. Ви ж не мир з собою тягали, а меч? Сміливо кидайтеся на нього, вже можна. І так, ви дуже тупі і смішні у своєму ох@ївшому нахабстві", - написав блогер.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

В мережі почали активно коментувати його пост.

"Де ви таких ніжних порохоботів знаходите? Моя контрольна група бризкає соляною кислотою", "Всіх їх зібрати на стадіоні 21-го, підігнати автозаки і...у вигадану ними ж країну ООС", "До дембельського акорду Петра ще ох як далеко! Зараз, шановний Максе, думаючі люди повинні думати, яким чином Петро намагатиметься утримати свою президентську владу! Те, що він її не віддасть - у мене немає жодних сумнівів!", "Ага, зрозуміти і пробачити ...і "неправильні" повинні пошкодувати "правильних", - пишуть підписники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, у виборчому штабі кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського вважають недоцільною пропозицію виборчого штабу іншого кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка про проведення дебатів на НСК "Олімпійський" (Київ) 19 квітня з 16.00 до 18.00.

Нагадаємо, голосувати проти всіх - найгірший варіант: відомий письменник розповів секрет передвиборних штабів.

Як повідомляв Знай.иа Тарас Березовець порадів пожежі Собору Паризької Богоматері: "Макрону ще пощастило".

Також Знай.uа писав, Нацполіція оголосила про перехід на посилений режим: що зміниться для простих українців.