Радник кандидата у президенти України Володимира Зеленського Олександр Данилюк розповів про роль діючого президента Петра Порошенка в "Приватбанкі".

Сталося ця у прямому ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Петро Порошенко

"Мене дуже турбує ваша особиста позиція і позиція Луценка, ви заважали мені та керівництву "Приватбанку" захищати інтереси України в Лондонському суді". Олександр Данилюк

Радник Зеленського заявив, що український президент Петро Порошенко "наполегливо просив поділитися інформацією" по "Приватбанку" під час Лондонського суду.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Приватбанк

Нагадаємо, що український шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський пояснив, чому не пересувається на велосипеді по Києву, як це робить його персонаж у серіалі "Слуга народу" Василь Голобородько. Про це він розповів в інтерв'ю "Новинам України". Артист заявив, що такий вид транспорту небезпечний і може загрожувати його життя.

"Я можу їздити на велосипеді. Ви хочете, щоб мене убили?" - зауважив Зеленський.

Кандидат додав, що він нормальний звичайний чоловік, якого зараз "трохи рубають бруд і потрясіння".

Раніше повідомлялося, що команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

"19 квітня о 19:00 головні дебати країни, суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський". 19 квітня о 19:00", - йдеться у відеоролику.

В той же час, в штабі чинного президента Петра Порошенка менше оптимізму щодо дебатів і кажуть, що вони можуть взагалі не відбутися.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський і Порошенко зійшлися у словесному поєдинку в ефірі 1+1.

Також Знай.uа писав у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.