Український шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський пояснив, чому не пересувається на велосипеді по Києву, як це робить його персонаж у серіалі "Слуга народу" Василь Голобородько. Про це він розповів в інтерв'ю "Новинам України".

Артист заявив, що такий вид транспорту небезпечний і може загрожувати його життя.

"Я можу їздити на велосипеді. Ви хочете, щоб мене убили?" - зауважив Зеленський.

Кандидат додав, що він нормальний звичайний чоловік, якого зараз "трохи рубають бруд і потрясіння".

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Раніше повідомлялося, що команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

"19 квітня о 19:00 головні дебати країни, суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський". 19 квітня о 19:00", - йдеться у відеоролику.

В той же час, в штабі чинного президента Петра Порошенка менше оптимізму щодо дебатів і кажуть, що вони можуть взагалі не відбутися.

Також ми писали, що закордонний вояж Петра Порошенка був більш насиченим, ніж у його конкурента Володимира Зеленського. Так, у Парижі обидва кандидати зустрінуться з Макроном. А ось канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрілася тільки з президентом.

Чинний президент Петро Порошенко зустрівся з Ангелою Меркель у Берліні. Меркель на спільній прес-конференції з Порошенком заявила, що вони обговорювали "повсякденні рутинні питання".

Нагадаємо, кандидат у президенти України шоумен Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном. Зеленський прокоментував зустріч, назвавши її конструктивною.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський і Порошенко зійшлися у словесному поєдинку в ефірі 1+1.

Знай.uа писав у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.