У понеділок, 15 квітня,ю стало відомо про те, що чинний президент України Петро Порошенко підписав Кодекс щодо процедур банкрутства.

Петро Порошенко

Про це він заявив під час зустрічі "Діалог влади та бізнесу" в Києві, передають ЗМІ.

"У мене є ще одна приємна новина - я сьогодні підписав закон про банкрутство", - заявив Порошенко.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Незважаючи на те, що у нас було декілька питань щодо організаційного оформлення, я думаю, що ми на рівні нормативних документів знайдемо можливість", - зауважив він.

Порошенко подякував комітету ВР та уряду за співпрацю.

Варто нагадати, що Верховна Рада 18 жовтня 2018 року затвердила Кодекс із процедур банкрутства. Законопроект №8060, зокрема, передбачає можливість фізособам - сумлінним позичальникам - у разі складної економічної ситуації ініціювати процедуру банкрутства і очиститися від цього боргового зобов'язання, у той час як кредитор позбавлений такого права.

Верховна Рада

Документ також передбачає продаж майна банкрутів на електронних аукціонах "ProZorro.Продажі".

Нагадаємо, Петро Порошенко на своїх дебатах, які у Зеленського назвали агітаційним мітингом, робив все, щоб викликати радість натовпу: штовхав натхненні промови, співав пісні і навіть намагався пританцьовувати.

Президент України Петро Порошенко

Усе це супроводжувалося небувалою критикою українців і їх обуренням поведінкою гаранта з черговими спробами очорнити конкурента Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Хмельницькому невідомі особи розклеюють на вулицях міста листівки, які мають ознаки агітації проти одного з кандидатів у президенти України. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Також Знай.ua писав про те, що Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за тиждень до ругого туру виборів Президента України оприлюднив на своїй сторінці у Facebook нетривіальну заяву під назвою "Без ненависті".