Ми продовжуємо публікувати прогноз на тиждень від відомої української віщунки Лани Яр. Сьогодні Знай.ua вирішив в прогнозі відьми також подивитися, що ці дні принесуть кандидатам у президенти: Володимиру Зеленському та Петру Порошенку, так як саме на цьому тижні, можливо, пройдуть дебати, а 21 квітня на нас всіх чекає другий тур голосування.

Отже, дивимося разом: Зеленський народився 25 січня (прогноз Бог Коляда), а Порошенко 26 вересня (прогноз Бог Авсень).

Лана Яр знає, що готує нам майбутнє

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні ви дуже серйозно поставитеся до питання співвідношення зобов'язань з можливостями. Повна помірність у планах, бажаннях, тілесних потребах. Що стосується здоров'я - радісні вісті додадуть вам сил і життєвої енергії. У любовних відносинах будуть актуальними питання земного плану, без зайвих запозичень і витання в хмарах. В цілому, вашого партнера і цікавить у ваших стосунках лише фізична і матеріальна їх сторона. Ділові питання принесуть задоволення від успіху, матеріальної винагороди. Головне, не ставте собі обмеження. Порада: будьте максимально привітними, посмішка може творити справжні чудеса.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Щоб не відбувалося на цьому тижні, ви будете залишатися максимально відкритими і добрими. Цей час буде сприяти побудові тісних взаємин у всіх сферах. У питаннях здоров'я простежується радісна звістка про вагітність, або ж про гарне здоров'я для продовження потомства. Пора б подумати над цим. Любовні стосунки зажадають неординарного підходу до вашого партнера. Перед вами людина сильна, вольова, відповідальна. Вона вимагає особливого до себе ставлення. Проявляйте добру хитрість. У ділових питаннях очікуйте знайомство або взаємодію з представником влади, різних структур, які можуть стати вам корисними для розвитку і процвітання. Не забудьте подякувати йому за надану допомогу, отримані нові зв'язки принесуть благо! Порада: подумайте над кардинальними змінами в житті! Змінитеся навіть у дрібницях.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Цей тиждень пробудить у вас бажання турботи про своїх близьких. Чекайте розвиток вже початих відносин, любите і даруєте тепло. Все, що ви пестили й плекали, нарешті, почне давати плоди. Що стосується здоров'я - чекайте повне оновлення організму, силу для фізичної активності. Можлива вагітність. В цілому прекрасний період для думок про продовження роду. У любові очікується якесь напруження, конфлікти. При з'ясуванні відносин намагайтеся проявляти помірність. Тепло і турбота - зруйнують будь-яке непорозуміння. У ділових питаннях слід провести переоцінку нинішнього стану. Можливо, ви занадто рано зупинилися в розвитку, перестали замислюватися про думку клієнтів? Зупинка небезпечна. Порада: намагайтеся перебувати в стані гармонії зі світом, не виходьте з рівноваги. Можливо, вам знадобляться розслаблюючі практики.

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні ви наповнитися мужністю для повного руйнування непотрібного в своєму житті. Певний життєвий цикл закінчений, втрати неминучі. Однак, у вас вистачить сил з гідністю перенести оновлення. В цілому, проблем зі здоров'ям не очікується. Однак через напруження подій можливе підвищення артеріального тиску. Любовні стосунки принесуть вам і вашому партнерові задоволення і насолоду від земних радощів. Відкиньте зайві ілюзії, думки і плани. Насолоджуйтесь тут і зараз. Що стосується трудових питань: подумайте над тим, щоб зайнятися не великим бізнесом, який вимагає максимально активності, змін виходячи з навколишніх подій. Так само зверніть увагу на фінансовий облік, порядок і злагодженість роботи вже в існуючому справі. Порада: проведіть максимум часу на природі, не бійтеся нічого пропустити. Час для внутрішніх змін, а сили стихій наповнять вас силою для даного процесу.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.