У Хмельницькому невідомі особи розклеюють на вулицях міста листівки, які мають ознаки агітації проти одного з кандидатів у президенти України. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Матеріали з "чорним піаром" на Володимира Зеленського виявили протягом першого тижня від офіційного старту агітаційної кампанії до другого туру виборів Президента України.

Так, в суботу, 13 квітня, на стенді для передвиборної агітації, який знаходиться на вулиці Інститутській, спостерігачі ОПОРИ зафіксували дві листівки, які мають ознаки "чорного піару" проти кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського.

На одній з них вказано, що вона надрукована на власному принтері Юрченко О. С. тиражем 50 тисяч листівок на замовлення Логурева К. В. Інша листівка не має жодних вихідних даних.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Також у Хмельницькому на вулиці Толстого 11 квітня спостерігачі виявили білборд з написом "Яка ж це громадянська війна, коли ЗЄЛЬОНИЄЧЄЛОВЄЧКІ. 5 років агресії Росії проти України". Він також не містить жодних вихідних даних.

Зазначимо, що у ч. 1 ст. 58 Закону України "Про вибори Президента України" чітко зазначено, що передвиборною агітацією вважається діяльність з метою спонукати голосувати або не голосувати за певного кандидата на пост Президента України.

Проте в цьому законі також зазначено, що не можна виготовляти і розповсюджувати друковані передвиборні агітаційні матеріали, які не містять відомостей про установу, тираж та громадян, які відповідальні за випуск і замовника відповідних матеріалів.

Нагадаємо, у Зеленського зробили термінову заяву за Мінським процесу.

Як повідомляв Знай. ua, хто стане зоряним спадкоємцем Зеленського в "Кварталі".

Знай. ua писав, що колега Зеленського висміяв Порошенко.