Чинний президент України Петро Порошенко відразу ж після невдалих дебатів на НСК Олімпійський прибув у студію телеканалу "Україна". Там у прямому ефірі він звинуватив усіх виборців Володимира Зеленського в бажанні відновити Радянський Союз.

Петро Порошенко

В ефірі телеканалу, який належить українському олігарху Рінату Ахметову, гарант заявив про те, що він вважає вкрай важливою можливість провести дебати з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським. За словами Порошенка, багато виборців до кінця не розуміють, які реальні програми стоять за кандидатами. З цієї причини, як переконаний гарант, провести дебати вкрай важливо.

Порошенко заявив про те, що частина виборців Володимира Зеленського бажає повернути Радянський Союз або Російську імперію, але йому з ними не по дорозі.

Варто нагадати, що дебати на НСК "Олімпійський" чинний президент провів в гордій самоті. Свій виступ він почав зі співу української пісні "Ти ж мене підманула…", після чого покликав свого опонента на дебати і завтра, 15 квітня на телеканал ICTV. Після завершення Порошенко закликав усіх присутніх відвідати виборчі дільниці 21 квітня і проголосувати.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Порошенко на Олімпійському

Крім того, гарант заявив, що не має доказів того, що Зеленський є наркозалежним і підкреслив, що ніколи не називав його наркоманом. Порошенко зазначив, що якщо в другому турі виборів переможе Зеленський, то "це буде вибір українського народу, і він буде його поважати".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні дебатів на НСК "Олімпійський" у багатьох містах нашої країни стали з'являтися борди зовсім іншого змісту, ніж були раніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа": генерал-лейтенант Валерій Кондратюк прийняв рішення піти у відставку і в своїй заяві написав, що його обурила інформація про вербування екс-голови СБУ Наливайченка "на користь іноземних спецслужб".

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський, шоумен і кандидат в президенти, спостерігав онлайн за тим, як на НСК Олімпійський його конкурент Петро Порошенко спілкується з журналістами.