Поки Петро Порошенко робив спроби наповнити стадіон на свій бенефіс, українці зібрали всі свої спостереження про гаранта і його опонента Володимира Зеленського в одному відео, яке було опубліковане на одній зі сторінок команди Володимира в Facebook.

На відео представлені кадри того, якою стала Україна за час каденції Порошенка. Послання закінчується фразою "Земля, яка пропахла Порохом, має заЗЕленіти" і з цим не можна не погодитися.

В коментарях українці захоплені даними відео:
"Тільки Зеленський!", "Зеленський - красава, не повівся", "Блін, молодець. Ось це сказав так сказав - як відрізав!", "Зеленішай, мій рідний край".

Нерідкими також стали відеозвернення українців, яким виступ діючого гаранта Петра Порошенка на монодебатах став поперек горла.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Бачите цвях? Це останній цвях, який Петя вбив у кришку труни своєї політичної кар'єри. У країні, де йде війна, в країні, де злидні, розруха, він танцює на сцені. Дякую Володимиру Зеленському, що він на це не повівся і залишився мужиком, який не зважив на Петіни заманухи. Хотів би сказати Порошенкові - крапка, до побачення" - йдеться у відеозверненні.

В коментарях українці висловлюють свою думку:
"Молодці,таких би думок та кожному в голову, люди наче позходили з розуму, їх використовують як затичку, а вони ведуться. Швидше б це все закінчилося", "Лаконічно, красиво!", "Красава. Головний аналіз країни - це потужно. взяв на замітку.", "Останній гастроль Петра"

Напомним, Порошенко провел дебаты на "Олимпийском" с самим собой.

Как сообщал Знай.uа Украину заполонили красноречивые билборды, предрекающие конец Порошенко, видео.

Также портал "Знай.uа" писал, что Волкер рассказал о выборе США на выборах президента Украины.