Біля НСК "Олімпійський", де сьогодні відбувся захід за участю чинного гаранта Петра Порошенка, його прихильники утворили тисняву в черзі за безкоштовними кепками з контрагітацією проти Володимира Зеленського. Як стало відомо, головні убори з написами «STOP ZE» і «НЕ сци!» роздають активісти громадської організації «Відсіч».

Через велику кількість бажаючих отримати безкоштовні кепки навколо намету «Відсіч» утворилася справжня тиснява - люди кричали і штовхалися. Організатори акції стверджують, що всі кепки виготовили за власні кошти.

Також наголошується, що за 20 хвилин перед початком очікуваних усіма дебатів між кандидатами в президенти нашої країни Порошенко та Зеленським на сцені біля стадіону відбувся концерт групи «Ot Vinta». На площі перед стадіоном прихильники Порошенка проводили агітацію проти Зеленського. Примітно, що в агітматеріалах опонента президента називають наркоманом.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Варто нагадати, що дебати на стадіоні Порошенко провів в гордій самоті. Свій виступ він почав з рядків української пісні "Ти ж мене підманула…", а також покликав Володимира Зеленського на дебати і завтра, 15 квітня на телеканал ICTV. Після завершення Порошенко закликав усіх присутніх відвідати виборчі дільниці 21 квітня і проголосувати.

Також Порошенко заявив, що не має доказів того, що Зеленський є наркозалежним і запевняє, що ніколи не називав його наркоманом. Чинний президент зазначив, що якщо в другому турі виборів переможе Зеленський, то "це буде вибір українського народу, і він буде його поважати".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні дебатів на НСК "Олімпійський" у багатьох містах нашої країни стали з'являтися борди зовсім іншого змісту, ніж були раніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа": генерал-лейтенант Валерій Кондратюк прийняв рішення піти у відставку і в своїй заяві написав, що його обурила інформація про вербування екс-голови СБУ Наливайченка "на користь іноземних спецслужб".

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський, шоумен і кандидат в президенти, спостерігав онлайн за тим, як на НСК Олімпійський його конкурент Петро Порошенко спілкується з журналістами.