Петро Олексійович Порошенко в ході своєї передвиборної кампанії використовував безліч хитрощів: "збивав" опонента машиною, і розвішував провокаційні борди, і навіть намагався співати. Цього разу українців вразила церква, яка зголосилася "читати Псалтир" за перемогу Порошенка, про що повідомили в соціальній мережі Facebook.

"Завтра починаємо читати Псалтир за перемогу Пороха і здорового глузду на цих виборах. У нас тиждень. За кількістю людей, що записались виходить що псалтир буде прочитуватися 12 разів на день.
Хто ще бажає приєднатися пишіть в коменти до посту в групі, не тут, не в лічку мені і якщо сказано, що всі питання в коментах до верхнього посту в групі, то ми їх там і задаємо. І так, ви розумієте, що якщо всі питання вирішуються в групі, то в групу треба вступити" - йдеться в повідомленні.

Українці в коментарях пишуть свої думки на цей рахунок:
"Падре, у мене когнітивний дисонанс від Вас. З одного боку, нам потрібен Порох, з іншого, ну як би церква відокремлена від політики. Чи Ви закликаєте як звичайний мирянин?", "А атеїстам можна? Псалтир вдома є, тільки російською мовою.", "Почитайте, будь ласка, 12 разів Псалтир, щоб нарешті ця війна закінчилася!", "Можна я помолюся - як зможу. Слів не знаю тих, що потрібно", "Добре, що церква відділена від держави..."

Нагадаємо, кандидат у президенти Петро Порошенко проводить дебати на НСК "Олімпійський", де відповідає на запитання журналістів. Так, журналістка поставила Порошенко питання щодо бордів з Путіним і скандальгого ролика про опонента кандидата в президенти Володимира Зеленскього і фуру, яка його збиває.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також, портал Знай.uа писав, що Волкер розповів про виборі США на виборах президента України.