Чинний президент Петро Порошенко розповів, що вже звільнив з посади скандального Сергія Семочка.

Про це він розповів на НСК "Олімпійський".

Зокрема, під час спілкування з пресою на НСК "Олімпійський" президент Петро Порошенко зазначив, що звільнив з посади скандального Сергія Семочка.

"У п'ятницю першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки генерала Семочка звільнено з посади", - заявив Порошенко.

Варто нагадати, що у цивільної дружини першого заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка справді знайшлося російське громадянство. Це підтвердила контррозвідка СБУ, згодом дані оприлюднили в матеріалах суду.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій у червні: кому пощастить з прибавкою

Українці можуть не збирати папку хвороб для проходження ВЛК – чому це не допоможе

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Показати ще

Згідно з інформацією від Департаменту контррозвідки СБУ від 26 жовтня, цивільна дружина Семочка та донька мають громадянство РФ. У зв'язку з цим слідство клопотало в суді про доступ до інформації про мобільні розмови фігуранта справи і його родичів.

Суд задовольнив клопотання і надав доступ СБУ до інформації про мобільних розмовах першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Семочка, його дружини і доньки з 1 січня 2014 року по 23 листопада поточного року.

Нагадаємо, у середу,10 квітня, чинний український президент Петро Порошенко заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років. У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста.

Як повідомляв "Знай.ua", скандал із розслідуванням корупційних схем в Укроборонпром набирає обертів - стало відомо про те, що прокуратура не бачить підстав для обрання запобіжних заходів фігурантам справи про розкрадання Андрію Рогозі і Віталію Жукову, яких підозрюють у заниженні податків.

Також "Знай.ua" писав, що журналісти "Схеми" опублікували результати недавнього розслідування, яке стосується фінансових махінацій української корпорації "Богдан Моторс", власником якої є Олег Гладковський.

Пальчевський: Зеленський показав зуби в спілкуванні з Порошенком