Український телеведучий, продюсер та шоумен Ігор Кондратюк вирішив трохи остудити пристрасті, що розпалились з Зеленським і Порошенком, закликавши колишнього президента України - Віктора Федоровича Януковича до порушення тривалої тиші.

Віктор Янукович

"Що ж Янукович відмовчується? Вікторе Хведоровичу! Що там в Ростові говорять? За кого голосувати, гарант ви хр*нів? Порадьте вашим виборцям - вони, недолугі, нікуди не ділися! Хто з двох фіналістів є представником геноциду української нації? А хто - навпаки? Кого ви бачите в новорічну ніч під йолкою? Астанавітє своє мовчання, праффесор!" - написав Ігор.

"Мовчки чекає кулєгу?))))як думаєте?)", "Може пеньки не дають зосередитися на проблемі?", "Може вже і там страусів завів", "Кучма породив Ющенка, Ющенко породив Януковича, Янукович породив... див. біблію", "Він в шоці!»А що так можна було?»!"

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Також, нерідкою є і "народна творчість" українців, в якій вони зображують різноманітні випадки майбутніх дебатів.

Ігор Кондратюк нерідко ділиться в соціальних мережах своїми спостереженнями та кумедними постами. Один з недавніх був присвячений ремонту Шулявського моста.

Нагадаємо, син колишнього українського президента Віктора Януковича Олександр Янукович намагається реалізувати сценарій реваншу в Україні за допомогою нової політичної партії.

Як повідомляв раніше Знай.ua, майже через п'ять років після підступної втечі, квартиру екс-президента Віктора Януковича на Оболонській набережній української столиці передали в оренду.

Також Знай.ua писав про те, що спливла інформація про стосунки президента-втікача Віктора Януковича та глави держави-окупанта Володимира Путіна.