У п'ятницю, о 18.30 Володимира Зеленського зустрів у холі готелю Hyatt Paris Madeleine журналіст "Страны". Поруч з ним знаходилися дружина Олена і глава виборчого штабу Іван Баканов. На столі кава і біле вино, а за сусіднім столиком уважно чергують два охоронця.

Журналіст "Страны" підсідає, щоб задати кілька питань.

- Як пройшла зустріч з президентом Франції Макроном? Про що говорили? Про що домовилися?

- Про взаємне співробітництво. Але, що мені сподобалося, що відрізняє його (Макрона - Прим.Ред.) від багатьох наших політиків з тих, кого я знаю. Не тому, що наші політики гірше. У людини прекрасне почуття гумору. І тепер він не самотній.

Популярні новини зараз

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

- Питання про вашу вчорашню телефонну розмову з Петром Порошенком і коментар Юлії Тимошенко. Вона сказала, що це була неконструктивна розмова.

Мені не подобається, коли мене ображають. І так як я поки ще не президент, можу дозволити собі бути собою до кінця. І я вважаю, що за ці п'ять років пан Порошенко зробив все, щоб наша країна не розвивалася. Його прихильники вважають, що він зробив усе, що міг, для України. Я люблю розмовляти на рівних. Якщо народ України підтримає мене на виборах, і ви б зі мною розмовляли, і я був неправий, я б ніколи не ставився до вас зверхньо. Я багато років дуже відома людина. І я завжди фотографуюся з людьми, завжди розмовляю. Завжди чую про свої недоліки, ніколи не грублю. Ця людина (Порошенко - Прим.Ред.) стільки разів сказала, що я маріонетка і наркоман, що у мене немає до нього поваги. У мене є повага до інституту президентства, але не до нього. Оскільки це всенародно обраний президент. Але на моральному рівні, чисто людському, я вважаю, що він просто ображає. Всередині "Кварталу-95" всі знають, що у мене досить серйозна витримка. Я прощаю по-людськи будь-кого. Мене можна кілька разів образити, але у мене більше немає щік. Я підставив ліву, підставив праву, але я ж жива людина. Зі мною так розмовляли і я відповів так, як вважав за потрібне.

Ви готові, в разі перемоги на виборах, "послати в дупу" МВФ?

А навіщо посилати когось? Як ми можемо взагалі послати когось? Ми з вами пристойні інтелігентні люди.

А Голобородько (головний герой фільму "Слуга народу", якого грає Володимир Зеленський, - Прим.Ред.) зміг.

Ви не порівнюйте. Реалії та кіно - велика різниця. Представляючи країну, адже ти не просто говориш, від себе. За спиною у тебе люди, які тебе вибирали. Їх життя, долі. Головне - це імідж країни, бо ти не маєш права робити такі заяви.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський прибув у Францію на зустріч з Макроном.

Також Знай.uа писав Меркель відповіла, чому не покликала Зеленського в Берлін.