Навколо випуску політичного ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1" від 11 квітня розгорівся скандал. Причиною стала поведінка ведучої Наталії Мосейчук під час ефіру, яка не змогла стримати емоцій.

Вона звернулася до користувачів мережі, які розкритикували її непрофесійну поведінку під час програми за участю президента України Петра Порошенка.

"Шановні фейсбучні боти, коли ви вже залишитеся без роботи?", - висловилася Мосейчук.

Наталія Мосейчук

Різким висловлюванням телеведуча викликала шквал критики в мережі, а користувачі Facebook вирішили запустити флешмоб #янебот.

Популярні новини зараз

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

"Я вимагаю, щоб Мосейчук-Скабєєва вибачилася перед українцями, які мають думку, що не збігається з думкою маріонетки... Я не бот, не порохобот, не ботоферма, як ви нас обізвали очі в очі в прямому ефірі "1+1", - коментують поведінку ведучої користувачі мережі.

Журналістка Інна Білецька зазначає, що по всій видимості Мосейчук вважає, що її особиста перемога вже зовсім близько і з цієї причини вона неймовірно обурюється чесним реакцій в Facebook і дозволяє собі називати всіх, хто її критикує, ботами.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 11 квітня, в програмі "Право на владу" мова йшла про чорну сторону виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства. В ефірі затронули найгучніші корупційні скандали, які заглушили вибори, а також кадрові пертурбації влади.

Студію несподівано відвідав Петро Порошенко. Він зійшовся у словесній перепалці з кандидатом у Президенти Володимиром Зеленським. Вони гаряче посперечалися про дату і місце дебатів.

Нагадаємо, Наталія Мосейчук розповіла те, чого у Порошенка не хочуть бачити.

Як повідомляв Знай. ua, Мосейчук попрощалася з Порошенком.

Знай. ua писав, що Мосейчук вказала Порошенко на його повноваження.