У Росії відкрито заговорили про потужність української армії.

Про це в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" сказав адепт Кремля Олександр Сладков.

В ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" Сладков зазначив, що ЗСУ можуть змагатися з арміями інших розвинених європейських країн.

"Тактика війни, звичайно, змінилася. Українська армія, як би не іронізували над заявою Порошенка про те, що ця армія — одна з найсильніших в Європі, ви знаєте, українська армія дуже серйозна і за своїм рівнем може змагатися з іншими арміями розвинених європейських держав. Скільки вкладено в неї?!", – заявив пропагандист Сладков під час включення.

Олександр Сладков

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Зокрема, у Володимира Путіна відкрито заявили, що ЗСУ стали однією з найбільш потужних армій Європи.

Також російський пропагандист в прямому ефірі заявив, що нині факт посилення ЗСУ вже не можна заперечувати. Олександр Сладков визнав, що українська армія досить добре фінансується державою.

ЗСУ

Зазначимо, що цього року збільшення фонду грошового забезпечення ЗСУ дозволило підвищити виплати військовослужбовцям більш ніж на 30%. Середній розмір грошового забезпечення стрільця Сухопутних військ зараз становить 10 тис. 182 гривень, що на 33% вище, ніж торік. А командир бригади Сухопутних військ у середньому отримує на 42% більше — 25 тис. 413 грн.

Нагадаємо, що нищівні удари ЗСУ по позиціях бойовиків зняли на відео, українців переповнює гордість.

У мережі набирає популярність відео, опубліковане користувачем Анатолієм Штірліцом на його сторінці в соціальній мережі. На ньому зображені події з Авдіївської промзони, де українські військові здійснили подвійне попадання з керованих ракетних комплексів по ворожих позиціях.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українські військові розкритикували дії чинного президента України Петра Порошенка.

Також "Знай.uа" писав, що "Україна стала найбільшим провалом Путіна": американський дипломат розповів про фатальну помилку Кремля.